Piipi

 
 

Etusivu

Piipi

Elli

Kiu

Myy

Orjat

Ajankohtaista


 

Nimeni on Piipi ja olen venäjänsininen. Olen aika isokokoinen tyttö (4,8kg), kun moni rotuiseni kollikaan ei ole näin iso. Ikää minulla on kohta kolme vuotta. Minäkin olen ollut kissanäyttelyssä Kotikissa-luokassa. Sain tuomarilta hienon arvostelun ja upean ruusukkeen, tietysti!

Olen käynyt TICA-näyttelyssä Porvoossa ja olin siellä tosi reipas.

Olen luonteeltani hyvin leppoisa ja fiksu. Minusta on sanottu, että olen omaksunut joitakin luonteenpiirteitä myös bengaleilta ja että olen ihan mammankissa. Kyllä venäjänsinisellä täytyykin olla ikioma orja!

Suosikkipuuhiini kuuluu naksujen syöminen ja sanomalehden alla makaaminen, kun lehteä luetaan. En pidä siitä, kun orjat tyhjentävät astianpesukonetta; astioiden ja aterimien kilinä käy korviini ja siitä ilmoitan jurputtamalla koneen vieressä :D Muutenkin olen välillä kova juttelemaan, nätisti.

Syön vitamiinini tosi reippaasti, kuten tästä videosta selviää.

 

 

Tässä ollaan Jyväskylän Scandicissa, lähdettiin viikonlopuksi reissuun kun Ellillä oli näyttely. Makoilen tässä orjan lehden alla sängyssä.

 

 

 

 

 

 

 

Minä koko kauneudessani, parvekkeella.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heh, vauvakuva! Olinkin minä aika pieni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tv-ilta alkamassa, orjat tuokaa naksuja!

 

 

 

 

 

 

Osaan muutamia hauskoja venyttely- ym. loikoiluasentoja, joista kaikki eivät orjien mielestä ole kovin kissalle tyypillisiä... Kuvan asento kuitenkin on ihan kissamaista             perusvenyttelyä...