Orjat

 
 

Etusivu

Piipi

Elli

Kiu

Myy

Orjat
Ajankohtaista
 


 

Orjat eli palvelusväki

Talouteen kuuluu kaksi orjaa, Petri ja Hanna. He huolehtivat muonituksesta (sapuskaa pitää olla aina saatavilla, kun masussa alkaa kurnia) ja viihdykkeen järjestämisestä, mikä sisältää mm. huiskalla leikittämistä. Myös kynsienhoito kuuluu palveluskunnan tehtäviin. Vastineeksi palveluista järjestämme muutaman kerran vuorokaudessa hauskaa ohjelmaa, mihin aikaan vaan... Kissoilla kun ei ole aikatauluja :D

Kuinka orjista tuli sitten orjia:

Hanna halusi kissaa, mutta toinen orja ei oikein meinannut lämmetä ajatukselle, vaan olisi halunnut koiran. Pitkällisen prosessin (lue: väsytys, kiristys ja ronkuminen) tuloksena toinenkin orja lopulta suostui siihen, että taloon tulee Piipi niminen sydänten valloittaja, eikä aikaakaan, kun Piipi jo nukkui päiväunia Petrin kainalossa.

Jossain vaiheessa orjat sitten ajattelivat, että ehkä Piipillä voisi olla kaverina toinen kissa.

Orjat lukivat lehdestä jutun papista, jolla oli kaksi ocicat-rotuista täplikästä kissaa ja orjat saivat tuosta innoituksen, että Piipin kaveri voisi ollakin täplikäs. Kissaliiton sivuilta katselimme sitten rotukuvauksia, joista osui silmään bengali ja tuumimme: Ooh mikä kissa! Kun sattumalta vielä huomasimme ilmoituksen lemmikkitarvikeliikkeen ilmoitustaululla, että Kuopiossa on bengalipentue, päädyimme Irja-mummin luokse katsomaan pentuetta, jonka seurauksena meille tuli Elli. Elli on varsin neuvokas kissa ja osaa juoda vettä hanasta ja avata ovet.

Kolmatta kissaa meille ei varmaankaan pitänyt tulla, mutta kun olimme katsomassa Oodin seuraavaa pentuetta, niin Irja sanoi, että muilla pennuilla on jo koti, mutta tämä yksi on vielä kotia vailla ja että tämä olisi sijoituspentu. Yön yli asiaa mietittyämme päätimme tarjota pennulle kodin ja näin meille tuli Kiu, joka on oikea kehruumoottori:-)

Meidän neljän kissa on sitten Kiun lumipentu;-)

...Ja semmoinenhan sieltä sitten tuli:-)