Ridgecrest Dairy, LLC
Oppaana professori Daryl van Nydam Cornellin yliopiston diagnostisesta laboratoriosta.

Tila: Ridgecrest Dairy, LLC
Osoite: 1374 Indian Field Rd., Genoa, New York 13071
Tilan omistaja: David Galton (Animal Sciencen professori emeritus Cornellista)
Tilanhoitaja: Daniell Osborn (daniellosborn@hotmail.com). Neljätoista työntekijää, joista Daniellin lisäksi vain yksi puhuu englantia, muut espanjaa.
Tila on perustettu vuonna 2003.
Tilalla on 1025 lypsylehmää, joiden keskituotos on noin 25.500 paunaa (n. 11600 kg) vuodessa.
Kertatäyttöiset vasikkakasvattamot
Osa vasikoista on yksilökopeissa (hutch) ulkona.
Suurin osa vasikoista on kuitenkin yksittäiskarsinoissa kertatäyttöisissä vasikkakasvattamoissa.

Kasvattamot ovat hyvin kevytrakenteisia. Syyskuussa on jo sen verran viileää, että verhoseinän alaosa on laskettu paikoilleen.
Verkkoseinäisiä yksittäiskarsinoita lisätään kasvattamoon tarpeen mukaan.

Olkikuivikkeiden alla on muovimatto. Vasikat siirretään ryhmänä pois vasikkakasvattamosta, jonka jälkeen kasvattamo puhdistetaan käärimällä matto rullalle. Sora-alusta tasoitetaan, laitetaan uudet kuivikkeet ja seuraavat vasikat voidaan tuoda kasvattamoon.
Vasikoille annettava maito pastöroidaan tilalla.

Lypsykarjapihatto
Westfalian lypsyasemaan mahtuu kerrallaan neljäkymmentä lehmää, kaksikymmentä kummallekin puolelle syvennystä.

Navetassa on tunneli-tuuletus. Voimakkaat puhaltimet puhaltavat ilmaa toisesta päästä sisään ja ilma menee toisesta päästä ulos.

Lanta poistetaan raapalla ja varastoidaan lietteenä.


Makuuparsien kuivikkeena käytetään hiekkaa.
Lehmille annetaan seosrehua (Total Mix Ration, TMR), jossa maissisäilörehu on suurin komponentti. Rehu jaetaan rehuvaunulla kerran päivässä. Rehupöytäratkaisu estää lehmän kiinnijäämisen päästään, vaikka se kaatuisi.








